Već decenijama gradimo temelje budućnosti.

Kompanija Čelik doo poseduje stručno znanje i kompletnu opremu za izvođenje visoko kvalitetnih građevinskih i zanatskih radova. Naša ekspertiza se ogleda u proizvodnji i montaži čeličnih konstrukcija. Ako tražite partnera na projektu sa stručnošću i nenadmašnim mogućnostima dizajna i proizvodnje, naš tim je spreman pretvoriti vašu viziju u stvarnost.

1971 › OSNIVANJE
1971

OSNIVANJE

Kompanija Čelik potiče od preduzeća Novograp iz davne 1971. godine, kada je započeta proizvodnja u današnjim pogonima. Prvenstvena namera osnivača je bila izgradnja skladišnih objekata i silosa za potrebe poljoprivredne proizvodnje na teritoriji AP Vojvodine.

1984

SAMOSTALNA FIRMA

Od samog utemeljenja i početka proizvodnje beležen je konstantan rast i razvoj, te od 1984. godine Čelik posluje kao samostalno preduzeće.

2003

PRIVATIZACIJA

Nakon toga punih 20 godina Preduzeće posluje u društvenom obliku vlasništa što je bilo karakteristično za isti period.

Privatizacija i prelazak u akcionarsko društvo se dešava 2003. godine.

2017

ČELIK DOO

Od decembra 2017. godine „Čelik“ posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću sa jasno definisanom vlasničkom strukturom.
Kompanija Čelik postaje moderno organizovana i značajan subjekt u oblasti gradnje i proizvodnje čeličnih konstrukcija.Takođe, od strane vlasničke strukture i menadžmenta jasno su definisani planovi koji podrazumevaju povećanje kapaciteta, širenje dijapazona usluga, kao i dostizanje vrhunskih normi poslovanja.

2023

SADAŠNJOST

Danas, Čelik doo predstavlja inovativno preduzeće koje je evoluiralo i prilagodilo se savremenim zahtevima industrije čeličnih konstrukcija.
U Čelik doo verujemo u izgradnju dugoročnih partnerstava zasnovanih na poverenju i zajedničkom uspehu. Naša filozofija poslovanja se temelji na pružanju personalizovane pažnje svakom klijentu i usmeravanju na njihove specifične potrebe. Naš tim stručnjaka sarađuje sa vama tokom celog procesa, od konceptualizacije i projektovanja do proizvodnje i montaže.

Raspolažemo sa visokostručnim kadrovima u svakom segmentu poslovanja:
• 14 visokoobrazovanih licenciranih inženjera
• 30 kvalifikovanih bravara
• 15 atestiranih zavarivača
• 18 montera-bravara
• 10 rukovaoca građevinskim mašinama
• 3 limara
• 5 farbara
• 10 operatera
• stručan menadžment i prateće službe koje mogu da odgovore na sve izazove u poslovanju.

ČELIK DOO

T. +381(0)21/847-290 office@celikdoo.rs

PRATITE NAS

© 2023 Čelik doo . Sva prava zadržana.

TOP