🌟 Sertifikacija prema ISO 27001 i ISO 50001 standardima🌟

Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo o novim dostignućima u našem poslovanju. Trudimo se da kontinuirano unapređujemo naše usluge i obezbedimo najviši nivo sigurnosti i održivosti. Zato smo ponosni da sa vama podelimo vest o sertifikaciji prema ISO 27001 i ISO 50001 standardima.

🔒 ISO 27001 – Bezbednost Informacija

Ovim sertifikatom potvrđujemo našu posvećenost očuvanju bezbednosti informacija. Implementirali smo najnaprednije tehnologije i procese kako bismo zaštitili vaše i naše podatke i obezbedili sigurnije okruženje za sve naše korisnike. ISO 27001 standard se sastoji od serije smernica i načela koja su dizajnirana da pomognu organizacijama da identifikuju i upravljaju rizicima vezanim za bezbednost informacija. Ovaj standard takođe podrazumeva da se organizacije pridržavaju određenih procedura i da kontinuirano unapređuju svoje sisteme upravljanja bezbednošću informacija.

🌿 ISO 50001 – Upravljanje Energetskom Efikasnošću

Uz ISO 50001, posvećujemo se održivosti i smanjenju našeg ekološkog otiska. Ovaj standard nam pomaže da efikasnije upravljamo resursima i energijom, čime doprinosimo očuvanju okoline i zajednice u kojoj poslujemo. ISO 50001 standard pruža mogućnost organizacijama i kompanijama sa tehničkim i menadžment strategijama da povećaju energetsku efikasnost, smanje troškove i umanje negativan uticaj na životnu sredinu.

Ovi sertifikati su rezultat našeg timskog rada i predanosti visokim standardima. Verujemo da će nam ovi koraci pomoći da unapredimo vaše iskustvo i dodatno utvrditi poverenje u našu kompaniju.

T. +381(0)21/847-290 office@celikdoo.rs

PRATITE NAS

© 2023 Čelik doo . Sva prava zadržana.

TOP