Nabavka opreme za montažu čeličnih konstrukcija

Sektor građevine je uslovljen permanetnom modernizacijom, odnosno radom sa savremenijom, pouzdanijom i preciznijom opremom.

Iz tog razloga naša kompanija Čelik doo, radi na kontinuiranoj modernizaciji sa ciljem povećanja pouzdanosti, efikasnosti, ubrzavanja i poboljšavanja kvaliteta gradnje. Ovo je sastavni deo naše misije i predstavlja naš svakodnevni imperativ, a u isto vreme je najveći izazov današnjeg poslovnog okruženja.

Uzimajući u obzir napred navedeno, sa zadovoljstvom želimo da podelimo vest sa našim klijentima i poslovnim saradnicima, da smo u prethodnih 30 dana nabavili 2 nove mašine, telehender MERLO i dizalicu LIEBHERR.

Telehender Merlo 50.26S

Grupacija Merlo je lider na tržištu telehendlera i nudi širok spektar mašina u koje su ugrađene najnovije tehnologije koje obezbeđuju vrhunske performanse.

Iz tog razloga pri odabiru opreme za montažu naš izbor je pao na novi Telehender Merlo 50.26S,  sa kapacitetom podizanja tereta od 5 tona i maksimalnom visinom podizanja od 25,9m.

Ovaj model odlikuje izuzetna udobnost, opremljen je inteligentnim hidropneumatskim suspenzijama i dodacima koji poboljšavaju standarde, a sve u cilju kako bi potpuno zadovoljili rastuće zahteve kupaca i tržišta, što predstavlja prioritetni cilj naše kompanije Čelik doo.

DIZALICA LIEBHERR LTM 1070-4.1

Liebherr dizalica svetskog proizvođača, koji postavlja standarde u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i bezbednosti mobilnih dizalica. Model Ltm 1070-4.1, podiže terete do 70t i obezbeđuje visok nivo kontrolabilnosti tokom upotrebe. Visina podizanja tereta je 50m.

Ukoliko vam zatreba dizalica za izgradnju objekata i ostvarenje vaših planova, vršimo i uslugu iznajmljivanja sa rukovaocem.

T. +381(0)21/847-290 office@celikdoo.rs

PRATITE NAS

© 2023 Čelik doo . Sva prava zadržana.

TOP