USLUGE

Firma Čelik d.o.o. je osposobljena i opremljena za izvođenje građevniskih i zanastkih radova, posebno je specijalizovana za prozvodnju i montažu čeličnih konstrukcija.

ANALIZIRAMO I PRUŽAMO TEHNIČKU

Analiziramo Vaš projekat u cilju racionalizacije i postizanja maksimalne efikasnosti. Pružamo tehničku i savetodavnu podršku kako bi se zajednički uverili da u potpunosti razumemo Vaše potrebe i cilj koji želite da postignete.

PROJEKTUJEMO

Naš projektantski biro koji se sastoji od iskusnih licenciranih projektanata ima pun kapacitet za izradu najsloženijih projekata vezanih za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija.

PROIZVODIMO

Na osnovu proračuna i crteža u našim pogonima proizvodimo najkompleksnije i najzahtevnije čelične komponente u građevinarstvu i industriji.

MONTIRAMO

Uz pomoć specijane mehanizacije, sopstvene opreme, kao i posebno obučenih montera vršimo sve vrste izvođačkih i motažnih radova u oblasti čeličnih konstrukcija i pratećih radova.

GRADIMO PO SISTEMU „KLJUČ U RUKE“

Usled sve veće potražnje kupaca za ovakvim modelom, odnosno skoncentrisanom odgovornošću, razvili smo sopstvene inženjerske i izvođačke kapacitete, te pored čeličnih konstrukcija izvodimo i ostale građevinske i instalaterske radove.

Pojedinačne usluge

Firma Čelik d.o.o nudi i pojedinačne usluge: 

  • REZANJE PLAZMOM
  • SEČENJE LIMOVA NA MAKAZAMA
  • SAVIJANJE LIMOVA NA PRESI ( dužina 6m)
  • REZANJE PROFILA NA TESTERI
  • SAČMARENJE