Srebrna bonitetna izvrsnost

Pravo na korišćenje međunarodno priznatog statusa srebrne izvrsnosti stiču kompanije koje zadovoljavaju kriterijume bonitetne izvrsnosti A, AA ili AAA tri godine zaredom.

Kompanije koje pokazuju srebrnu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima: dobavljačima, kupcima, osiguravajućim društvima, bankama i drugim poslovnim partnerima. Zasniva se na finansijskim izveštajima i drugim dinamičnim pokazateljima kompanije i prognozira natprosečno bezbedno i uspešno poslovanje kompanije u narednih dvanaest meseci.

Kompanije sa srebrnom bonitetnom izvrsnošću posluju s natprosečnim rezultatima i ispunjavaju stroge kriterijume za ostvarivanje vrlo niske verovatnoće neželjenih događaja.

Srebrna bonitetna izvrsnost kao indikator kvaliteta saopštava da je naša kompanija nepokolebljiva i onda kada uspostavljeno poslovanje prestaje da bude uspostavljeno. Kao ugledan pečat služi u jačanju ugleda uvek kada se čini da sve počinje od početka. 

T. +381(0)21/847-290 office@celikdoo.rs

PRATITE NAS

© 2023 Čelik doo . Sva prava zadržana.

TOP